[Image: XarisD]

XarisD

Ικανοποιημένοι Αγοραστές:
45
Δυσαρεστημένοι Αγοραστές :
0

Χάρης Δ. έγινε μέλος στο Microdeals.gr στις Jan 29, 2013

Γεια χαρά ! Γνωρίζω καλά τα μυστικά του διαδικτύου και του social marketing και μπορώ να σε βοηθήσω. Δες τις κριτικές από τις πωλήσεις μου και κρίνε μόνος σου αν αξίζει να μ' εμπιστευθείς :)

Προσφορές από τον/την XarisD

 1.   [Image: XarisD]

  10€

  Ακόμη ψάχνεις άρθρα για seo ; To article marketing δεν έχει την ίδια αξία όπως παλιά και την θέση του έχει πάρει το content marketing. Τι σημαίνει αυτό; Το κοινό σου δεν θέλει να βλέπει συνέχεια προσφορές για πωλήσεις ή ανούσια κείμενα. Απεναντίας 'διψάει' για χρήσιμες πληροφορίες, tips, ειδήσεις που το αφορούν. Π.χ αν έχεις shop με ειδη υγιεινής θα του αρέσουν άρθρα με tips για διακόσμηση μπάνιου ή κατοικίας γενικότερα. Γράφοντας παρόμοια άρθρα σε ΣΤΑΘΕΡΗ βάση οι φανς θα λατρέψουν το brand σου και μέσω της εμπιστοσύνης που θα δημιουργηθεί εμμέσως θα αυξηθούν οι πωλήσεις σου πριν καν το καταλάβεις ! Αφού σου παραδώσω το κείμενο (700 λέξεις), το εμπλουτίζεις με φωτο/βίντεο κτλ τα ανεβάζεις στο στο blog σου, και κατόπιν τα κάνεις share, τα στέλνεις με newsletter κτλ. Για να έχει απόδοση αυτή η τακτική πρέπει να γίνεται σε σταθερή βάση π.χ 2-3 άρθρα/εβδ.
 2.   [Image: XarisD]

  20€

  To performance Marketing ειναι μιά πολύ συμφέρουσα μορφή online Marketing γιατί ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο με το αποτέλεσμα π.χ affiliate marketing. Μπορώ να συντάξω ενημερωτικά, εξειδικευμένα και χρήσιμα άρθρα τεχνικής μορφής για το performance marketing για το blog σου.
 3.   [Image: XarisD]

  25€

  Συγγραφή και επιμέλεια άρθρων affiliate. Τα άρθρα είναι 300 - 500 λέξεις το καθένα, ενω η επιμέλεια περιλαμβάνει ανευρευση σχετικής φωτογραφίας ή βίντεο και πιθανά ενσωμάτωση affiliate λινκς.
 4.   [Image: XarisD]

  15€

  Έχω μιά άλλη προσφορά όπου απλά γράφω τα κείμενα των 700 λέξεων. Στην προσφορά αυτή στα ΑΝΕΒΑΖΩ-ΕΠΙΜΕΛΟΥΜΑΙ κιόλας, στην πλατφόρμα blogging που διαθέτει το e-shop σου εμπλουτίζοντας τα με εικόνες , βίντεο κτλ. Το content marketing ειναι ότι πιό καινούργιο συστείνεται στο internet marketing για seo αλλά και αύξηση των πωλήσεων ενός e-shop. Αυξάνει το loyalty του πελάτη στο brand, ενώ παράλληλα ανεβάζει το site στ΄αποτελέσματα αναζήτησης. Για μόνιμες συνεργασίες, υπάρχει δυνατότητα καλύτερης τιμής, επικοινωνήστε μαζί μου.
 5.   [Image: XarisD]

  35€

  Η Προσφορά αυτή αφορά την αρχική σελίδα ενός site. Γίνεται βελτιστοποίηση σε html tags της ιστοσελίδας με βάση τις λέξεις κλειδιά της, έτσι ώστε η ιστοσελίδα να 'διαβάζεται' καλύτερα από τις μηχ. αναζήτησης και να βελτιώνεται η θέση της στην κατάταξη. ( Μπορεί να βελτιωθεί ως και 20% κατά μέσο όρο) Το onpage seo είναι η ασφαλέστερη μέθοδος seo συμβατή απολύτως με τις οδηγίες της google. Ταυτόχρονα είναι μιά μέθοδος που εμφανίζει τα αποτελέσματα της αμέσως. Για την διεξαγωγή του microjob θα χρειαστεί να μας δώσετε πρόσβαση στο site σας μέσω ftp και στο admin πανελ. Το κόστος του microjob ίσως διαφέρει από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, ανάλογα με τον βαθμό επεμβάσεων που θα χρειαστούν.
 6.   [Image: XarisD]

  20€

  Θα γράψω ένα ποιοτικό άρθρο 1000 λέξεων βασισμένο σε μία λέξη κλειδι που θα μου δώσεις. Το άρθρο θα υποβληθεί σε έναν από τους πιό σημαντικούς ελληνικούς καταλόγους. ( Προϋπόθεση είναι να έχετε αγοράσει κάποια από τις συνδρομές του καταλόγου ώστε να υπάρχει δυνατότητα καταχωρησης άρθρου, λεπτομέρειες για το ποιός είναι ο καταλογος και πως θα κάνετε συνδρομή εκεί θα σας δώσω αφού κάνουμε microdeal ). Η καταχώρηση ενός άρθρου με link προς την ιστοσελίδα σας θα βοηθήσει πολυ την προώθηση της στις μηχ. αναζήτησης γιατί ο συγκεκριμένος κατάλογος έχει PR 5.
 7.   [Image: XarisD]

  15€

  Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (όχι απλές ιστοσελίδες ) και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που θέλουν να προωθηθούν ΓΡΗΓΟΡΑ, ΦΘΗΝΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Με τις καταχωρήσεις αυτές οι επιχειρήσεις ταυτόχρονα 1. αποκτούν ΠΟΙΟΤΙΚΑ backlinks σε ελλην. καταλόγους γεγονός που βοηθάει άμεσα το seo τους. 2. αποκτούν προφίλ με ΠΛΗΡΗ στοιχεία επικοινωνίας και προβολής στους καταλόγους αυτούς κερδίζοντας επισκέπτες. Οι αιτήσεις καταχώρησης γίνονται σταδιακά σε βάθος 5 ημερών. Οι κατάλογοι που καταχωρείστε είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ χρόνος έγκρισης και καταχώρησης μιάς επιχείρησης ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ αλλά από τους διαχειριστές του κάθε καταλόγου. ( Κυμαίνεται από μερικές ώρες μέχρι εβδομάδες, ενώ αν δεχθείτε να βάλετε ανταποδοτικό λινκ του καταλόγου στην σελίδα σας η καταχώρηση συνήθως γίνεται εντός μερικών ωρών. )
 8.   [Image: XarisD]

  15€

  Αν δεν έχεις γνώσεις (και χρόνο) να φτιάξεις backlinks για την ιστοσελίδα σου, μπορώ να αναλάβω την σημαντική δουλειά της καταχώρησης για σένα, μόνο για 15€ ! Η διαδικασία γίνεται με το χέρι. ΔΕΝ χρησιμοποιώ software και γι' αυτό και η δουλειά είναι πιό ΑΣΦΑΛΗΣ αλλά και ΠΟΙΟΤΙΚΗ. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά καταχωρήσεις σε ελληνικούς καταλόγους με PR 3,4, 5 με τα ΒΑΣΙΚΑ στοιχεία όπως τίτλος, url, description. Η αίτηση καταχώρησης θα γίνει σταδιακά σε βάθος 5-6 ημερών. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ χρόνος έγκρισης και καταχώρησης της ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ αλλά από τους διαχειριστές του εκάστοτε καταλόγου, ενώ πιθανόν κάποιοι κατάλογοι να ζητήσουν για πιό γρήγορη καταχώρηση να βάλετε ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΛΙΝΚ.
 9.   [Image: XarisD]

  15€

  To Article Marketing είναι μιά από τις πιό διαδεδομένες μορφές Internet Marketing. Αν θέλεις να διαφημίσεις το blog/site/υπηρεσία/προϊόν/επιχείρηση σου έξυπνα και φθηνά ενώ παράλληλα δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς εσύ, σου δίνω την ευκαιρία να το κάνεις ΜΟΝΟ με 15€ ! Δείτε εδώ http://www.arthra.net/travelling/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9-2013 http://www.arthra.net/business/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82 δείγματα δουλειάς μου Το άρθρο θα βασίζεται σε μία λέξη κλειδί που θα μου δώσεις. Τα άρθρα μου είναι πρωτότυπα. Ο πραγματικός χρόνος έγκρισης του άρθρου δεν εξαρτάται από μένα αλλά από τον διαχειριστή του εκάστοτε καταλόγου.
 10.   [Image: XarisD]

  50€

  Σε μια εποχή, που μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θέλουν να μπούνε στον κόσμο του διαδικτύου για να αναπτυχθούν αλλά και να επιβιώσουν, ο ΟΤΕ τους δίνει τη δυνατότητα, με μία νέα πρωτοβουλία, να εισέλθουν στην e- αγορά και να απευθυνθούν σε ευρύ κοινό. Αν λοιπόν θέλεις να στήσεις το website σου και χρειάζεσαι κάποιον ειδικό να στο κάνει μπορώ να σε βοηθήσω. Η προσφορά μου αφορά την δημιουργία ενός καλαίσθητου website 10 σελίδων με όλες όμως τις βασικές πληροφορίες που χρειάζονται για την παρουσίαση σας, όπως προφίλ της επιχείρησης σας, φωτογραφίες, παρουσίαση των υπηρεσιών σας, πελατολόγιο, επικοινωνία κτλ
« Προηγούμενη 1 2

Οι Αγαπημένες Προσφορές του/της XarisD (1)

 1. [Image: δημιουργήσω 20+ ασφαλή EDU backlinks για την σελίδα σας]

  Θα δημιουργήσω 20+ ασφαλή EDU backlinks για την σελίδα σας για 10€

  Θα δημιουργήσω για την ιστοσελίδα σας 20+ συνδέσμους απο εκπαιδευτικούς διακτυακούς τόπους.Η δημι... (από τον/την nozyqubis στις 7/12/16)

  Ικανοποιημένοι Αγοραστές:
  0
  Δυσαρεστημένοι Αγοραστές :
  0
  Το είδαν συνολικά
  285
« Προηγούμενη Επόμενη »


Ζήτηση Εργασιών !

 1. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  BASILIS: θέλω κάποιον/α να:

  Ψάχνω κάποιον (γραφικά-εικαστικά) να μου φτιάξει μια επαγγελματική κάρτα την οποία θα του στείλω θέλω να είναι σε μορφή p.d.f Kαι πάνω από 400 KB

 2. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  nikosmckain: θέλω κάποιον/α να:

  Αποθορυβοποιηση ηχου

 3. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  nikosmckain: θέλω κάποιον/α να:

  Αποθορυβοποιηση ηχοληψιας

 4. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  kostaspd: θέλω κάποιον/α να:

  να μου διδάξει προγραμματισμό υπολογιστών

 5. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  nikomi: θέλω κάποιον/α να:

  3-4 κριτικές (reviews) στους χαρτες google κ google+ με διαφορετικα gmail και ονόματα

« Προηγούμενη 1 2 3…. 24 25