[Image: panayiotis]

Panayiotis

Ικανοποιημένοι Αγοραστές:
45
Δυσαρεστημένοι Αγοραστές :
1

Panos L. έγινε μέλος στο Microdeals.gr στις Oct 06, 2011

Ασχολούμαι με ιστοσελίδες από το 2007. Έχω σπουδάσει προγραμματισμό Η/Υ. Δείτε τις αξιολογήσεις μου από ικανοποιημένους αγοραστές των εργασιών μου.

Προσφορές από τον/την panayiotis

 1.   [Image: panayiotis]

  5€

  Ασχολήσε με το site μόνος/η σου κι εχεις κολλήσει ; Γι' αυτό είμαι εδώ ! Απαντώ σε δύο σύντομες ερωτήσεις που έχετε πάνω στα δύο αυτά CMS.
 2.   [Image: panayiotis]

  45€

  Η αναβάθμιση ενός site είναι μιά εργασία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και προετοιμασία. Eιδικά αν αυτό είναι eshop πρέπει να πέρνουμε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Αναλαμβάνω την αναβάθμιση του opencart eshop σου γρήγορα και επαγγελματικά. Δεν θα χαθεί τίποτε από τα υπάρχοντα δεδομένα ( παραγγελίες, προϊόντα κτλ ). Θα χαθούν όμως τυχόν modifications που έχου γίνει σε αρχεία της υπάρχουσας έκδοσης. Η τιμή αυτή είναι με την προϋπόθεση ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση το template, τυχόν plugins κτλ. Αφορά μόνο το core του opencart.
 3.   [Image: panayiotis]

  25€

  Όπως ανακοινωσε η Google απο 21 Απρίλη 2015 όσα site δεν ειναι mobile friendly χανουν θέσεις στα αποτελέσματα της αναζητησης στις κινητές συσκευές ( κινητά, tablets ktl ). Aπό τα κινητά πλέον προέρχεται πάνω απο το 50% της επισκεψιμότητας στις ιστοσελίδες, και συνεχώς το ποσοστό αυτό ανεβάινει. Μπορω να κάνω το joomla site σου mobile friendly χωρις αλλαγή template απλά και γρήγορα. Έτσι θα αποφύγεις να δεις το site σου να χάνεται απο τα serps, οι επισκέπτες σου να εξαφανίζονται σιγά σιγά και οι ανταγωνιστές σου να ...επωφελούνται :) Δες εδώ αν το site σου έχει προβλημα https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/
 4.   [Image: panayiotis]

  5€

  Θα φτιάξω μιά απλή φόρμα στην ιστοσελίδα σου όπου οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τα άρθρα, το προϊόν, την υπηρεσία σου κτλ, θα μπορούν να αφήνουν το email τους και να λαμβάνουν από εσένα ενημερωτικά newsletter. Προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να έχετε έναν λογαριασμό στο Mailchimp. Το Mailchimp είναι από τις διασημότερες και ευχρηστότερες πλατφόρμες email marketing. H εγγραφή είναι απλή, δωρεάν και δεν διαρκεί πάνω από 2 λεπτά. Μπορεί να γίνει και απευθείας από εδώ http://eepurl.com/wWw_z
 5. 10€

  Όπως γνωριζουν οι περισσότεροι ειδικοί το E-mail Marketing είναι από τις πιό σοβαρές και αποδοτικές μορφές online marketing. Το MailChimp είναι από τις πιό διάσημες πλατφόρμες email marketing. Αν λοιπόν έχεις blog/site/προϊόν κτλ και θέλεις να ενημερώνεις τους επισκέπτες σου με κάθε νέο ποστ/ είδηση/ ..οτιδήποτε, σου φτιάχνω μιά email καμπάνια που θα τρέχει ΑΥΤΟΜΑΤΑ στην συχνότητα που εσύ επιλέγεις (ημερήσια/εβδομαδιαία/μηνιαία). Η προσφορά περιλαμβάνει 1/ Άνοιγμα λογαριασμού (δωρεάν) και αρχικοποίηση του 2/Δημιουργία λίστας email λογαριασμών που θα αποστέλλεται η καμπάνια 3/ Δημιουργία καμπάνιας Εσείς μου στέλνετε 1/Το rss feed του site/blog σας 2/ Την λίστα emails που θα σταλεί η καμπάνια 3/(Προαιρετικά) Κάποια στοιχεία σας για να συμπεριληφθουν στο footer του email που θα αποσταλλεί
 6. 20€

  Η 'εργαλειοθήκη' είναι μιά λίστα με 100 επιλεγμένους ιστότοπους με κάθε είδους υπηρεσίας, που δίνει απαντήσεις σε κάθε είδους πρόβλημα της καθημερινής διαχείρισης μιάς ιστοσελίδας. Πρόκειται για sites που κάνουν την δουλειά της διαχείρησης ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ενώ παράλληλα γλυτώνουν από πολλά έξοδα ! Καλύπτουν μιά μεγάλη γκάμα αναγκών του webmastering, από ιστοσελίδες δημιουργίας δωρεάν γραφικών, δωρεάν υπηρεσίες seo, τεχνολογικά forum, έως υπηρεσίες για να σας βοηθήσουν να βγάλετε χρήματα από την ιστοσελίδα σας ! Η λίστα που θα κατεβάσετε με ΜΟΝΟ 20€ απευθύνεται κυρίως σε ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ webmasters. Είναι ο καρπός πολύ προσωπικού ψαξίματος και αναζήτησης στο web. Θα σας γλιτώσει από πολύ χρόνο στο ξεκίνημα σας ! Η λίστα παραδίδεται σε αρχείο pdf με ΕΝΕΡΓΑ λινκς και περιγραφή για την κάθε ιστοσελίδα !
 7.   [Image: panayiotis]

  10€

  Η 'εργαλειοθήκη' είναι μιά λίστα με 50 επιλεγμένους ιστότοπους με κάθε είδους υπηρεσίας, που δίνει απαντήσεις σε κάθε είδους πρόβλημα της καθημερινής διαχείρησης μιάς ιστοσελίδας. Πρόκειται για sites που κάνουν την δουλειά της διαχείρησης ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ενώ παράλληλα γλυτώνουν από πολλά έξοδα ! Καλύπτουν μιά μεγάλη γκάμα αναγκών του webmastering, από ιστοσελίδες δημιουργίας δωρεάν γραφικών, δωρεάν υπηρεσίες seo, τεχνολογικά forum, έως υπηρεσίες για να σας βοηθήσουν να βγάλετε χρήματα από την ιστοσελίδα σας ! Η λίστα που θα κατεβάσετε με ΜΟΝΟ 10€ απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους αλλά και λίγο πιό προχωρημένους webmasters και είναι ο καρπός πολύ προσωπικού ψαξίματος και αναζήτησης στο web. Θα σας γλιτώσει από πολύ χρόνο στο ξεκίνημα σας ! Θα παραδωθεί σε αρχείο pdf με ΕΝΕΡΓΑ λινκς και περιγραφή για την κάθε ιστοσελίδα !
 8.   [Image: panayiotis]

  5€

  Η 'εργαλειοθήκη' είναι μιά λίστα με 20 επιλεγμένους ιστότοπους με κάθε είδους υπηρεσίας, που δίνει απαντήσεις σε κάθε είδους πρόβλημα της καθημερινής διαχείρησης μιάς ιστοσελίδας. Πρόκειται για sites που κάνουν την δουλειά της διαχείρησης ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ενώ παράλληλα γλυτώνουν από πολλά έξοδα ! Καλύπτουν μιά μεγάλη γκάμα αναγκών του webmastering, από ιστοσελίδες δημιουργίας δωρεάν γραφικών, δωρεάν υπηρεσίες seo, τεχνολογικά forum, έως υπηρεσίες για να σας βοηθήσουν να βγάλετε χρήματα από την ιστοσελίδα σας ! Η λίστα που θα κατεβάσετε με ΜΟΝΟ 5€ απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους αλλά και λίγο πιό προχωρημένους webmasters και είναι ο καρπός πολύ προσωπικού ψαξίματος και αναζήτησης στο web. Θα σας γλιτώσει από πολύ χρόνο στο ξεκίνημα σας ! Θα παραδωθεί σε αρχείο pdf με ΕΝΕΡΓΑ λινκς και περιγραφή για την κάθε ιστοσελίδα !
 9.   [Image: panayiotis]

  5€

  Ένα όμορφο και απλό λογότυπο για το website σου
 10.   [Image: panayiotis]

  25€

  Αναλαμβάνω να κάνω update την παλιά version του joomla site σου από 1.5 στην πιό ασφαλή, γρήγορη και με περισσότερες δυνατότητες 2.5 έκδοση.

Οι Αγαπημένες Προσφορές του/της panayiotis (3)

 1. [Image: σου φτιάξω ένα video spot 30 δευτερολέπτων για το site η την επιχείρηση σου]

  Θα σου φτιάξω ένα video spot 30 δευτερολέπτων για το site η την επιχείρηση σου για 30€

  Δημιουργία video spot για προβολή online διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Το video μπορεί να αφορά sit... (από τον/την savito στις 24/4/12)

  Ικανοποιημένοι Αγοραστές:
  3
  Δυσαρεστημένοι Αγοραστές :
  0
  Το είδαν συνολικά
  3929
 2. [Image: ανεβάζω την σελίδα/blog σου 3 φορές την ημέρα σε σελίδα μου (10.231 like) στο FB για 10 ημέρες με μόλις]

  Θα ανεβάζω την σελίδα/blog σου 3 φορές την ημέρα σε σελίδα μου (10.231 like) στο FB για 10 ημέρες με μόλις για 20€

  Διαφημίζω το blog σας ή σελίδα του FB, 3 φορές την ημέρα για 10 ημέρες! (από τον/την johnys στις 9/4/12)

  Ικανοποιημένοι Αγοραστές:
  0
  Δυσαρεστημένοι Αγοραστές :
  0
  Το είδαν συνολικά
  1089
 3. [Image: γράψω ένα άρθρο για το site ή το έντυπό σου με 300 λέξεις]

  Θα γράψω ένα άρθρο για το site ή το έντυπό σου με 300 λέξεις για 5€

  Μπορώ να γράψω ένα κείμενο με μέγιστο αριθμό λέξεων 300 για το site ή το έντυπο σου. Η θεματολογί... (από τον/την voulak στις 8/4/12)

  Ικανοποιημένοι Αγοραστές:
  0
  Δυσαρεστημένοι Αγοραστές :
  0
  Το είδαν συνολικά
  817
« Προηγούμενη Επόμενη »


Ζήτηση Εργασιών !

 1. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  Telis: θέλω κάποιον/α να:

  Μου δώσει 1,000 Ελληνικά πραγματικά Facebook likes για τη σελίδα μου.

 2. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  anastasiade: θέλω κάποιον/α να:

  μεταφρασει κειμενα απο ελληνικα σε αγγλικα. Οχι απο google translate!! 2ευρω / σελιδα

 3. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  Greece: θέλω κάποιον/α να:

  για να κάνει μεταφράσεις από Ρώσικα σε Ελληνικά. Κείμενα και υπότιτλους.

 4. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€
 5. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€
« Προηγούμενη 1 2 3…. 27 28